Nyt Skandinavisk Partnerskab til Autonomt Landbrug

Farsø, August 18 — To velkendte danske virksomheder, Thorsen-Teknik og FMR Maskiner er gået sammen og har etableret AllAgBots Nordic.

AllAgBots Nordic ”vil være den førende uafhængige leverandør af autonome løsninger i Norden for robotteknologi til landbruget og skovbrug,” siger Torben Thorsen ejer af Thorsen Teknik. Hoved fokus skal være på at levere netop den løsning der passer hos den aktuelle bedrift.

Ofte vil en kunde købe flere robotter til forskellige opgaver. En med stor trækkraft til hårdt markarbejde, en anden model til rensning mellem rækkerne og en tredje til lugning / spot-sprøjtning. Den autonome landmand eller skovejer, har brug for en leverandør for at kunne få den optimale løsning og kunne udnytte maskinerne optimalt. AllAgBots Nordic har alle disse løsninger for at levere præcis den type af robotter, redskaber, service og support som kunderne i landbruget og skovbrug efterspørger.

Thorsen-Teknik ® og FMR’s ® partnerskab i robotteknologi til land og skovbrug udvides konstant og vil sikre en ”alt i en løsning” til alle kunder i landbruget, lover det, nye selskab, AllAgBots Nordic. Hoved fokus er at til- byde den rigtige autonome robotløsning til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

 

”AllAgBots Nordic passer perfekt ind i vores strategi med at være leverandør til landbruget med præcis den løsning som hver enkelt kunde efterspørger. I tæt samarbejde med Thorsen-Teknik vil vi sammen løfte opgaver med at introducere og undervise kunder i autonome enheder.” siger Henrik Rasmussen og Anders Højte, ejere af FMR.

Konceptet med en åben tilgang, hvor der er fokus på den rigtige løsning til kunden er blevet taget godt imod af autonomi-leverandørerne. De første aftaler med leverandører af robot-teknologi er allerede i hus og flere forventes at komme til.

1

Henrik Rasmussen

1

Anders Hansen

1

Torben Thorsen

1